Muurdesign

Een andere beleving binnen uw organisatie met muurstickers van IKC
Een andere beleving binnen uw organisatie met muurstickers van IKC


Extra speelwaarde toevoegen met muurdesigns

Voeg extra speelwaarde toe aan de speelhoek door de wand te bekleden met kleuren uit uw huisstijl of een ander uniek design. Onze ontwerpers brengen ieders fantasie tot leven met vrolijke en aansprekende muurdesigns. Alle elementen worden met zorg en oog voor detail ontworpen zodat de custom designs compleet aansluiten bij uw wensen en/of huisstijl.

Breid uw speelhoek uit met custom muurdesigns

Onze muurdesigns zijn de ideale toevoeging op uw kinderhoek. Voeg meer speelbeleving toe door het thema van kinderhoek door te trekken op de muren. De IKC muurdesigns zijn altijd speciaal voor u op maat gemaakt. Wij ontwerpen op uw verzoek een graphic en printen dit in zeer hoge kwaliteit op bijvoorbeeld PVC, Airtex of Forex. Kortom: een muurdesign past altijd goed binnen uw huisstijl én wij zorgen ervoor dat het perfect aansluit op de beschikbare ruimte. Een lastig hoekje onder de trap of achter een deur? Geen probleem, onze muurdesigns passen overal.

Meer beleving binnen uw kinderopvang met muurstickers

Speelwaarde aan uw organisatie toevoegen? 

Ga een stap verder en tover de complete ruimte om tot een speelparadijs. Kies bijvoorbeeld voor een vloer met levendige kleuren en 3D-objecten die naadloos in elkaar overgaan. Of voeg wandspellen of een klimwandje toe aan de muur. Alles is mogelijk omdat de designs altijd voor u op maat ontworpen en geproduceerd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op!

Speelhoek met muursticker voor een positieve beleving binnen uw organisatie