bezoek onze stand op de recreatie vakbeurs 14-16 november 2023 in Hardenberg
IKC Nieuws
Paylaş
Kom ons bezoeken bij stand 545

Recreatie vakbeurs: wij zijn erbij!

Van 14 tot 16 november 2023 is de Recreatie Vakbeurs en IKC is erbij! Dit evenement staat bekend als een platform waar innovatie en inspiratie samenkomen, en dit jaar belooft een bijzondere editie te worden, waarin wij onze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van speelwaarde presenteren. Kom ons bezoeken bij stand 545!

Onze designafdeling heeft een indrukwekkend design gemaakt voor de stand, die onze producten en de speelwaarde duidelijk weergeeft. Binnen deze stand zullen we onze meest recente projecten en producten presenteren. Bijvoorbeeld de Shocking Spiral en de Activity Module! Het Memory wandspel mag ook niet ontbreken, dit is een van de favorieten in de Recreatie branche. Dit wandspel is ook gemakkelijk custom te maken in uw huisstijl. We hebben ook aandacht besteed aan het integreren van de nieuwste innovaties op het gebied van speelwaarde. Bezoekers kunnen verrassende, uitdagende, maar vooral producten met hoge speelwaarde verwachten die zowel kinderen als volwassenen zullen aanspreken.

Wij nodigen u graag uit om de Recreatie vakbeurs dit jaar te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. Reserveer de data van 14 tot 16 november snel in uw agenda en maak gebruik van de onderstaande button om u kosteloos aan te melden voor dit jaarlijkse recreatie evenement. Ons team staat klaar om u te verwelkomen in onze stand!

Of u nu op zoek bent naar de nieuwste trends in recreatie, of geïnteresseerd bent in onze projecten en producten, de Recreatie Vakbeurs is de ideale plek om inspiratie op te doen. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en samen een onvergetelijke ervaring te creëren tijdens de Recreatievakbeurs van 2023. Wij verwelkomen u graag op 14 tot 16 november!

Ik meld mij aan