Politie Maastricht speelbus politiebus voor kinderen
In dit politiebusje verdwijnen zorgen als sneeuw voor de zon

Bij politie Maastricht vinden kinderen hun glimlach weer terug

Sinds de grote verbouwing bij het politiebureau in Maastricht, worden kinderen nu verrast met een speciaal ontworpen politieauto vol leuke spelletjes!

Kinderen kunnen tot rust komen in dit unieke speelsysteem dat speciaal gecreëerd is voor dit project. Een écht politiebusje compleet met raampjes, een stuur, het politie logo en de kenmerkende striping.

Om het extra aangenaam te maken bevinden zich binnen en rondom de auto een aantal bijpassende blauwe softplays om op te zitten. Aan de buitenkant nodigt een interactieve Delta 17 inch touchscreen ze uit om een kijkje van dichtbij te nemen en eenmaal binnen, zullen ze de leerzame wandspellen Abacus Wheel en Square Logic ontdekken. Achterop de bus hangt ook een Memory spel met plaatjes uit het leven als politieagent: van auto’s en helikopters tot politiehonden en paarden.

Bij het politiebureau kunnen zitten in deze stoere politiebus en knuffelen met een troostbeertje, maakt van een aangrijpende ervaring een verzachte herinnering!


Waar kinderen ook worden meegenomen in de volwassenenwereld, onze speelconcepten geven hen de rust en kans om gewoon kind te blijven.

Neem contact op voor de mogelijkheden

 

Politiebus voor kinderen bij politiebureau Maastricht
Memory wandspel voor politie Maastricht
Politieauto met spelletjes voor kinderen bij politie Maastricht
IKC interactief speelsysteem op politieauto speelbus bij politie Maastricht
Paylaş