Family Play Table
IKC Nieuws
Paylaş
Wij presenteren een nieuw concept: De Family Play Table!

Sneak Peek! IKC presenteert: de Family Play Table!

Wij presenteren een nieuw concept: De Family Play Table! Bij de Family Play Table komen uw gasten de gezelschapsspellen van vroeger tegen. De Family Play Table kan geplaatst worden in bungalows en groepsaccommodaties, maar ook in openbare ruimtes. De Play Table vervangt de oude bordspellen en geeft uw accommodatie een opgeruimde en luxere uitstraling. Geen losse onderdelen die kwijt kunnen raken en dus geen incomplete spellen meer! Door de geïntegreerde lichteffecten is het makkelijk te zien welke speler aan de beurt is. Als een speler heeft gewonnen, zal de winnende kant groots oplichten. 

Een voordeel van de Family Play Table is dat de 3D software custom made is. Een logo en huisstijl kleuren van uw onderneming kunnen daarom goed verwerkt worden in het uiterlijk. De herkenbaarheid daarvan vergroot de beleving van uw merk. Niet alleen bij kinderen, maar bij het hele gezin!

IKC is nog volop bezig met ontwikkelen van de Family Play Table en hoopt deze begin 2021 op de markt te brengen. Volg de ontwikkelingen via onze social media kanalen en de website.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Family Play Table

Family Play Table