Speelvloeren - EPDM vloer - Veiligheidsvloer voor IKC speelhoeken
Speelvloeren - EPDM vloer - Veiligheidsvloer voor IKC speelhoeken

Speelvloeren en -wanden

Door het toevoegen van een valdempende EPDM speelvloer creëert u een veilige speelhoek. Door deze te combineren met onze wandspellen, speelsystemen of onze speelhuizen tovert u uw ruimte in een handomdraai om in een fantastische kinderwereld. Onze speelvloeren en -wanden zijn: 

  • veilig
  • brandvertragend
  • geluidsdempend
  • valdempend en anti-slip
  • rolstoelvriendelijk

Volgens de Europese veiligheidsnorm is een valdempende vloer verplicht wanneer kinderen hoger dan 60 cm kunnen klimmen in uw speelhoek. Daarnaast is het EPDM granulaat brandvertragend volgens de DIN EN 13501­1 norm met uitslag Class Cfl-s1. Dit zorgt voor maximale veiligheid voor spelende kinderen in uw organisatie. Ontdek de mogelijkheden voor een speelhoek in uw branche.

Download een brochure

speelvloer_voor_kinderhoek_-_in_text.jpg


Custom valdempende EPDM speelvloeren

Opgroeien gaat met vallen opstaan. Met name voor kinderen die de wereld om zich heen aan het ontdekken zijn. Geef kinderen het vertrouwen om er op uit te gaan met de valdempende (EPDM) speelvloeren van IKC. Doordat de EPDM-vloer wordt opgebouwd uit kleine rubberen korrels is het mogelijk om figuren en logo's in de vloer te verwerken. U kunt hierbij kiezen uit 16 verschillende kleuren, ontelbare kleurcombinaties en een glitter variant. Ook is het mogelijk om 3D elementen, zoals een boomstam of heuvels, aan de speelvloer toe te voegen. Een EPDM vloer brengt uw speelhoek écht tot leven. 

Breid uw speelhoek uit met muurdesigns op maat

Onze muurdesigns zijn de ideale toevoeging voor uw kinderhoek. Voeg extra speelbeleving toe door het thema van de kinderhoek ook te verwerken op de muren. De IKC muurdesigns worden voor u op maat gemaakt. Onze designers ontwerpen het grafisch design en printen deze in zeer hoge kwaliteit op PVC, Airtex of Forex. Kortom: het muurdesign past altijd goed bij de uitstraling van de kinderhoek en sluit perfect aan op de beschikbare ruimte. Onder de trap of in een verloren hoek? Geen probleem, onze muurdesigns passen overal. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van speelvloeren en -wanden? Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

speelvloeren_voor_kinderhoeken_-_in_text_.jpg


Een greep uit onze elementen voor speelvloeren en-wanden