Speelhoeken

Softplay en zachte speelelementen voor uw speelhoek voor kinderen
Softplay en zachte speelelementen voor uw speelhoek voor kinderen

Passende speelhoeken voor iedere ruimte

Onze speelconcepten kunnen worden gebruikt om een kant-en-klare speelhoek te creëren. Door de kinderhoek modulair op te bouwen, past hij altijd in iedere ruimte. Voor uw gemak hebben we vier formaten speelhoeken per thema uitgewerkt. Zo kunt u kiezen voor een ready-to-play speelhoek vanaf 2 vierkante meter. Onze speelhoeken zorgen voor:

  • een veilige, eigen plek waar kinderen kunnen spelen
  • een verbeterde klantbeleving door meer rust in uw organisatie
  • een grotere merkbekendheid door een custom design met eigen logo
  • meer terugkerende bezoekers en een hogere aanloop

Ontdek welke speeloplossing het beste past in uw organisatie of branche.

Ontdek de producten

speelhoeken_voor_kinderen_-_in_text_1.jpg


Veilige speelhoeken voor iedere organisatie

In de designs van onze speelhoeken is er rekening gehouden met speelwaarde voor kinderen van verschillende leeftijden. U kunt hierbij kiezen voor een complete speelhoek, of zelf uw speelhoek samenstellen uit onze collectie speelsystemenkinderhekkenspeelhuizen, kindermeubels of softplays.

Het standaard vloerontwerp, wat geleverd wordt bij de speelhoeken, is gemaakt van bedrukt vinyl of valdempend EPDM rubber met 3D-effecten. Daarnaast kunt kiezen voor een vrijstaande speelhoek of een speelhoek met een muurdesign.

Wij gebruiken alleen de beste houtsoorten, verf die geen chemische sporen nalaat, zo min mogelijk plastic en zoveel mogelijk recycling. Duurzaamheid en veiligheid begint bij de materiaalkeuze. Onze robuuste, duurzame speelhoeken:

  • bevatten alleen FSC-gecertificeerd hout
  • voldoen aan de EN-71 veiligheidsnorm
  • worden gespoten met antibacteriële verf
  • zijn gemakkelijk schoon te maken
  • worden afgewerkt met slijt- en krasvaste lak
  • hebben weinig tot geen onderhoud nodig

Het FSC certificaat van ons hout geeft zekerheid over de herkomst van het hout. Wij kunnen daarmee garanderen dat het hout op legale wijze is aangekocht, het welzijn van de lokale gemeenschap niet in het geding komt en het milieu wordt beschermd. De EN-71 veiligheidsnorm is de Europese standaard voor veilige speelconcepten. SGS is de organisatie die onze producten hier op controleert en certificeert. Duurzaam kiezen is ook kiezen voor producten met een lang leven - en onze producten gaan jarenlang mee.

Benieuwd naar onze producten? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Neem contact op

speelhoeken_voor_kinderen_-_in_text_ipv_mosnter.jpg


Een greep uit onze speelhoeken