nieuw spel! shocking spiral test je geduld
IKC Nieuws
Paylaş
Gururla sunarız: Shocking Spiral!

YENI VE ZORLU BIR OYUN

2013 yılında sadak oyunu tasarlama fikri doğdu. İlk çizimler yapılmış ve fikrin tohumu bununla atılmıştı. Bu fikir uzun süre fikir rafında kaldı ve 7 yıl sonra, 2020'de, o yılın inovasyon planında ortaya çıktı. Bundan sonra aktif olarak oyunu ve teknik yönlerini tasarlamaya, detaylandırmaya ve sürdürülebilir hale getirmeye başladık.

Titreten oyun fikri, sadece çocuklar için değil, gençler, ebeveynler, büyükanne ve büyükbabalar için de eğlence yaratmak için doğdu. Her yaşta içinizdeki çocuğu ortaya çıkarın. Birbirinizle veya kendinizle mücadeleye girin ve yüksek skoru geliştirin! Çelik gibi sinirlere ve sağlam bir ele sahip olduğunu düşünenler ya da çocuklara özdenetim, sabır ve çeviklik öğretmek isteyenler; bu yepyeni oyunu eğlenmek için ilk kullanan siz olun!

Mart 2022'de, bu yeni ürünün duyurusunu bir ön gösterim haber bülteni aracılığıyla zaten yayınlamıştık. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca tasarımı son haline getirdik, özel efektleri optimize ettik ve oyunu yoğun bir şekilde test ettik. Bu durum meslektaşlarımız arasında çok fazla eğlence ve şamatanın yanı sıra biraz da rekabete neden oldu! Tüm bu noktalar bir araya gelerek bu güzel Shocking Spiral modelini ortaya çıkarmıştır.

Aşağıda tasarımın ilk çiziminden nihai sonuca kadar olan izlenimi görebilirsiniz.
 
shocking spiral van eerste tekening tot eindresultaat

Ürün hakkında daha fazla bilgi ve bir video için lütfen ürün sayfasına bakın.
Bu oyunla ilgileniyor musunuz? O halde lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, danışmanlarımız size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

İletişim