header nieuwe software planet eco
IKC Nieuws
Paylaş
Kapsamlı testler ve optimizasyonun ardından, artık yeni yazılımımızı gururla gösterebiliriz!

En yeni eklentimiz: Planet-Eco Yazılımı!

Bu yeni yazılım, çocukları çevre konusunda bilinçlendirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Sürdürülebilirlik konusunda kararlıyız ve bunu ürünlerimize yansıtmak istiyoruz. Planet-Eco yazılımı 4 yaş ve üzeri çocuklara yöneliktir ve 12 eğitici oyun içermektedir. Mevcut popüler oyunlarımızdan bazılarını uyarladık ve Oyun Tasarımcılarımız tarafından yeni oyunlar tasarlandı. Bu yazılım sayesinde çocuklar çevre dostu olmanın doğa üzerindeki olumlu etkisini keşfedebilir ve doğayla eğlenceli bir şekilde etkileşim kurmayı öğrenebilirler.
 

Bazı oyunlar

Sürüş: Çocuklar motoru çevirerek yeşil enerji hakkında bilgi edinirler. Elektrikli arabadaki fili sürmek için enerji üretirler. Tekerleği daha hızlı ve daha hızlı çevirerek mümkün olduğunca çok enerji üretirler.

Geri dönüşüm oyunu: Okyanusta çok fazla çöp var! Çocukların okyanusu temizlemek için atıkları doğru konteynere sürüklemeleri gerekiyor. Bu oyun, çocukların atık ayrıştırmanın önemi ve hangi atığın hangi kaba ait olduğu konusunda bilinçlenmelerine yardımcı olur. Daha fazla atık çıkarıldıkça hayvanlar daha mutlu olur.

Hafıza: Bu popüler oyuna yenilenmiş bir görünüm kazandırıldı. Kartların arkasında tanınabilir geri dönüşüm logosu yer alıyor. Çocukların eşleştirmesi gereken resimler çevreye duyarlı unsurlarla dolu. Yel değirmenleri olan bir çayırdaki koyunları, okyanustaki atıklar nedeniyle üzgün bir denizanasını ve genç bir ağacın yanında mutlu bir ayıyı düşünün.

Oyunlar hakkında bir izlenim edinmek için ürün sayfasına buradan göz atın >
 

Olasılıkları keşfedin!

Şirketiniz için olasılıkları görüşmek üzere bizimle iletişime geçin. Oyun Tasarımcılarımız, örneğin logonuzu ekleyerek veya maskotunuzu entegre ederek yazılımı kurumsal kimliğinize uyacak şekilde özelleştirebilir.

İletişim